Uptimax Ni-Cd

Sustenabilitatea in prim plan

Reciclarea bateriilor Ni-Cd este un proces complex care presupune separarea nichelului, cobaltului si cadmiului de electrozi, proces perfectionat de fabrica Saft din Oskarshamn, Suedia. Aceasta fabrica este unica prin combinarea reciclarii bateriilor uzate cu fabricarea altora noi, facilitand astfel incorporarea materialelor reciclate in produse noi.


Baterii Ni-Cd: o alegere responsabila privind impactului asupra mediului Tehnologia robusta Ni-Cd de la Saft stabileste punctul de referinta pentru bateriile industriale care functioneaza in conditii dificile si solicitante. Proiectat la cele mai inalte standarde Bateriile Uptimax sunt proiectate in deplina conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si mediu.


Electrice si performante Certificat IEC 62259 - Celule secundare si baterii care contin electroliti alcalini sau alti neacizi - Celule secundare prismatice cu nichel-cadmiu cu recombinare partiala a gazelor.

Uptimax New Generation depaseste cerintele de recombinare a gazelor.


Certificat IEC 60623 - Celule secundare si baterii care contin electroliti alcalini sau alti neacizi - Celule unice reincarcabile prismatice ventilate cu nichel-cadmiu.

Proiectat la cele mai inalte standarde

Bateriile Uptimax sunt proiectate in deplina conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si mediu.

Electrice si performante
• Certificat IEC 62259 - Celule secundare si baterii care contin electroliti alcalini sau alti neacizi - Celule secundare prismatice cu nichel-cadmiu cu recombinare partiala a gazelor. Uptimax New Generation depaseste cerintele de recombinare a gazelor.
• Certificat IEC 60623 - Celule secundare si baterii care contin electroliti alcalini sau alti neacizi - Celule unice reincarcabile prismatice ventilate cu nichel-cadmiu.

Calitate
• ISO 9001 si ISO 14001
• Saft Excellence System

Securitate
• Conform EN 50272-2/ IEC 62485-2 - Cerinte de siguranta pentru bateriile secundare si instalatiile bateriilor - Partea 2: Baterii stationare. Capacele de protectie pentru terminale si conectori, precum si cablurile izolate, sunt conforme cu nivelul de protectie IP2X impotriva socurilor electrice conform standardului de siguranta.

 Mediu si reciclare

• Complet reciclabile
• RoHS – Desi bateriile si acumulatorii nu intra in domeniul de aplicare al directivei RoHS, Saft a luat masuri voluntare pentru a se asigura ca substantele interzise de RoHS nu sunt prezente in baterie, cu exceptia miezului electro-chimic.
• REACH - Grupul Saft a adoptat proceduri interne pentru a asigura conformitatea cu Regulamentul european REACH (Inregistrare, Evaluare, Autorizare si Restrictionare a Substantelor Chimice).
• Saft opereaza o retea de peste 30 de puncte de returnare in intreaga lume care primesc baterii Ni-Cd uzate fabricate de Saft. Punctele de returnare situate in nordul Europei aduc aceste baterii uzate inapoi la Oskarshamn, minimizand transportul. Alte puncte de returnare lucreaza cu alti parteneri de reciclare pe deplin autorizati selectati de Saft. Acest serviciu de preluare si reciclare asigura indeplinirea eficientei de reciclare impuse de directiva UE privind bateriile si ca am inchis bucla productiei responsabile de baterii Ni-Cd. 

De ce ni-cd?

Sustenabilitate

 • Procesul nostru de fabricatie si capacitatea de reciclare asigura cea mai mica amprenta de CO2.
 • Gama larga de temperatura de functionare face ca sistemele de climatizare sa nu mai fie
  necesare, in conditii de temperaturi ambientale normale, economisind astfel energie

Fiabilitate

 • O durata de viata de peste 20 de ani, de cel putin trei ori mai mare decat pentru bateriile cu plumb-acid
 • Fara risc de "moarte subita"

Alegerea economica

 • Cu sistemele de valve de joasa presiune, performanta electrica ridicata si capacitatea de incarcare,
 • Uptimax ofera cel un TCO optimizat (costul total de proprietate).

Bateria fara intretinere pentru aplicatii stationare

Uptimax este cea mai recenta gama de produse Saft in tehnologia bateriilor Ni-Cd pentru placi tip "buzunar". Combina functionarea fara intretinere cu fiabilitatea totala pentru a oferi solutia ideala de alimentare de rezerva pentru instalatii industriale.

Fara intretinere inseamna ca nu este necesara adaugarea de apa pe durata de viata a produsului atunci cand functioneaza in conditiile optime, recomandate de Saft. Uptimax nu necesita intretinere datorita unui nou concept de design de inalta tehnologie:

 • Uptimax nu are nevoie niciodata de adaugarea de apa pe toata durata de viata, inn conditiile de functionare optime, recomandate de Saft - de la -20°C (-4°F) la +40°C (+104°F).
 • Intretinerea este redusa la minimum: numai intretinere
  preventiva este necesara
 • Nivelul ridicat de recombinare a gazelor depaseste cerintele
  IEC 62259 (nivel de recombinare de 95%), iar tehnologia
  Uptimax reduce consumul de apa si emisiile de gaze.
 • Bateriile Uptimax sunt echipate cu ventile pentru evacuarea gazelor in caz de suprapresiune
DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.