invertoare industriale

Sistemele PMI Industrial Inverter sunt utilizate în principal pentru utilizare in conditii grele și concepute special pentru a proteja sarcinile critice în aplicații industriale.

Un transformator izolat galvanic este folosit pentru a izola sarcina de reteaua de alimentare.
Invertorul convertește transforma tensiunea DC în tensiune AC sinusoidalǎ purǎ cu, amplitudine constantă și frecvență stabilă.

Unitatea funcționează cu o punte invertor IGBT cu PWM (pulse width modulation), având randament ridicat în gama de sarcină, precum și obținerea unui factor de distorsiune scăzut in regim neliniar.
Pe panoul LCD pot fi vizualizate și comunicate la distanță toate valorile de măsurare, evenimentele principale ce au loc în timp real și defecțiunile.

Având variante monofazate și trifazate, invertoarele PMI sunt ideale pentru utilități, petrol și gaze, aplicații solare off-grid, sisteme de turbine eoliene și toate celelalte industrii, acolo unde este nevoie de o conversie AC/DC fiabilă.

Ieșirea invertorului cuprinde module IGBT, sporind capacitatea de putere instanta a invertorului, prin dubla pliere ȋn comparație cu sistemele obișnuite. Această caracteristică permite invertorului sǎ gestioneze sarcini cu necesar mai mare (curenți de pornire) cu componente de capacitate mai mică.

În plus, comutarea la mare frecvența menține factorul THD pe ieșire nedistorsionat, oferind soluții fiabile pentru sarcini neliniare.
Poate fi prevăzută o linie Bypass reglată și izolată prin adăugarea unui transformator de izolatie și a unui stabilizator de tensiune pe linia de Bypass. Funcționarea în paralel și redundantă este disponibilă prin modul de partajare a sarcinii sau modul hot-standby.

Este disponibila monitorizarea de la distanță și setarea parametrilor prin diverse opțiuni: Contacte libere de potential, Conexiune PC Directǎ / La distanță, RS 232, RS 485, porturi Ethernet TCP/IP și Protocoale Modbus, SNMP, Profibus, DNP 3.0, IEC 61850.

CARACTERISTICI

INDUSTRIE

APLICAȚII

DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.