Stabilizatoare

STABILIZATOR DE TENSIUNE CONTROLAT CU MICROPROCESOR

PROTECTIE COMPLETA CU TOPOLOGIE CONTROLATA DE MICROPROCESOR | EFICIENTA OPERATIONALA PE TERMEN LUNG

Stabilizatoarele servo de tensiune sunt controlate prin microprocesor RISC. Microprocesorul controlat de tehnologia PWM previne miscarile inutile ale servomotorului si transformatorului variabil. Datorita arhitecturii sale mecanice, nu exista modificari de flux, asigurand o reactie prompta a curentului de iesire si stabilitatea tensiunii. Acest lucru aduce un risc scazut de defectiuni, fiabilitate si intretinere redusa. 

VARIATIE MICA A TENSIUNII PE IESIRE
Servoregulatoarele de tensiune functioneaza mecanic la viteza de corectie de 100V/sec cu variatie mica a tensiune de iesire, de pana la ±1 %. Astfel, acestea sunt solutii ideale pentru protectia sarcinilor electrice. In aplicatii generale, sunt recomandate pentru sarcini precum iluminatul si pt stabilizarea tensiunii de intrare in cladiri si fabrici.
SOLUTIE DE ECONOMISIRE A ENERGIEI

Regulatoarele servo de tensiune sunt, de asemenea, ideale pentru a fi folosite in conexiune cu generatoare unde tensiunea din retea este prea mica si fluctuatia este inalta. In mod normal, un generator independent incepe sa functioneze sub 200V, insa un generator cuplat cu un Servo sau un stabilizator de tensiune static incepe sa lucreze mai jos de 165V, deoarece servoregulatorul de tensiune corectează tensiunea rețelei pana la nivelul 165V. Capacitatea regulatorului de corectare in această marja ar a preveni operarea inutila a generatoarelor si ar spori cresterea eficientei sistemului. 

Stabilizator de tensiune cu servomotor, specificatii tehnice

Sarcina protejata

Deoarece servomotorul este pus in miscare prin tehnologia PWM, servoregulatorul raspunde la varfurile de tensiune prin impulsuri optime. Ca rezultat, sarcina este protejata impotriva variatiilor de tensiune si a scurt-circuitelor. In plus, coretiile optime prelungesc durata de viata a transformatorului variabil si a regulatorului in sine.

DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.