TIRISTOR COMPLET CONTROLAT / MODUL RECTIFIER IGBT

IZOLAREA COMPLETA

Incarcatoarele PMI DC sunt complet izolate, deoarece un transformator de izolatie este plasat intre intrare si iesire, iar curentul DC este controlat de un modul de curent DC. Prin urmare, alimentarea sarcinii este intotdeauna sigura, chiar si la tensiune de intrare ridicata si conditii de retea neconforma.

In plus, riscul de defectare este minimizat deoarece se folosesc semiconductori pentru redresor. Filtre L-C standard pe iesire, mentin incarcarea grupurilor de baterii in siguranta.

CARACTERISTICI DE INCARCARE A BATERIEI

Incarcarea ideala si sigura a bateriilor este sustinuta prin setarea curentilor de incarcare Boost si Float. In acest fel, incarcarile inutile in regim Boost si deformatarea bateriilor la fluctuatiile sarcinii, sunt impiedicate.

Paramterii ideali ai energiei furnizate prin control rapid, cu microprocesor.

FUNCTIONARE IN PARALEL

Incarcatorul are un design modular pentru a oferi simplitate service-ului si intretinerii. Iesirile incarcatoarelor de baterii pot fi conectate in paralel. Sistemul paralel poate realiza partajarea activa a sarcinii sau functionarea in mod „hot-standby”. Pe langa aceast lucru, in functie de cerinta, sistemul paralel poate fi amplasat intr-un singur cabinet de tip industrial, asa cum se vede in imaginea de mai jos, sau poate fi plasat in cabinete separate.

PROTECTII

Intrarea si iesirea incarcatorului sunt protejate impotriva utilizarii necorespunzatoare si a perturbarilor electronice de linie. Intrarea si iesirea pot fi comutate individual de intrerupatoare. Are autoprotectie impotriva supraincalzirii.

Contactele de alarma pot fi utilizate pentru un sistem extern, in cazul oricarei anomalii. Iesirea este complet izolata de intrarea de linie AC. Incarcatorul are un design modular pentru a oferi simpliatate service-ului si intretinerii.

RIPLU CC < 1%

Intrarea si iesirea sunt protejate cu MCB-uri si toate setarile precum incarcarea boost, incarcarea float si curentul de incarcare a bateriei pot fi ajustate prin intermediul panoului frontal. Iesirea DC este filtrata de LC, astfel incat riplu DC la sarcina nominala e intotdeauna mai mica de 1% pentru a creste durata de viata a bateriei. Toate redresoarele au in doatrea standard alarmele de baterie scazuta si defectiune a redresorului.

FUNCTIE INTELIGENTA DE TESTARE A BATERIEI

Capacitatea bateriei si conexiunea intre baterie si incarcatorul bateriei sunt verificate de funcția de testare a bateriei. Acest test se face online, in timp ce bateria este conectata si incarcatorul functioneaza in conditii normale. In timpul testului, capacitatea bateriei este testata pe baza a 3 parametri:
· Curent de descărcare
· Tensiune minima (nivel de tensiune presupus: bateria descarcata)
· Timp autonomie
Operatorul poate regla curentul de descarcare a bateriei (curent de sarcina pentru test asteptat), timp autonomie asteptat si tensiunea finala/minima a bateriei. Pe baza acestei configuratii, sarcina este alimentata prin baterie in acest timp de autonomie. Daca tensiunea bateriei scade la valoarea minima a tensiunii inainte de expirarea timpului de autonomie, rezultatul testul bateriei este esuat si LED-ul testului bateriei va fi aprins. Dacă nu, testul bateriei va fi considerat un succes. Functia de testare a bateriei poate fi activata manual sau automat. Perioadele automate de testare a bateriei sunt reglabile prin panoul frontal.

INTERFATA DE COMUNICARE A REDRESORULUI

MONITORIZARE DE LA DISTANTA

Toate informatiile legate de incarcatorul bateriei sunt accesibile prin intermediul software-ului de comunicatie. Masuratorile, situatiile de alarma/avertizare si starea produsului in timp real sunt monitorizate, iar setarile sunt disponibile pentru modificare. Functia de comunicatie permite operatorului sa utilizeze toate functiile care sunt disponibile pe panoul de control, inclusiv incarcatorul de baterie OFF/ON. Optiunile de comunicare sunt Modbus, Profibus, SNMP, DNP 3.0, TCP/IP prin RS 232, RS 485 si porturi ethernet.

PERFORMANȚA PRODUSULUI

Toate informatiile legate de incarcatorul bateriei sunt accesibile prin intermediul software-ului de comunicatie. Masuratorile, situatiile de alarma/avertizare si starea produsului in timp real sunt monitorizate, iar setarile sunt disponibile pentru modificare. Functia de comunicatie permite operatorului sa utilizeze toate functiile care sunt disponibile pe panoul de control, inclusiv incarcatorul de baterie OFF/ON. Optiunile de comunicare sunt Modbus, Profibus, SNMP, DNP 3.0, TCP/IP prin RS 232, RS 485 si porturi ethernet.
Fara varfuri de curent la pornire
Cand sarcina dinamica se schimba brusc timpul de raspuns este <50msec cu variatie de tensiune +/-5%

Control miniprocesor 

Redresor controlat complet de microprocesor 
Unghiul tiristorului / IGBT este ajustat cu schimbarea sarcinii
½ Sarcina: unghiul de faza scurtat
Incarcare completa: Unghiul de faza la max

Riplu AC la sarcina maxima < 1 %
Durata de viata a bateriei este extinsa semnificativ prin furnizarea de energie cu riplu scazut

 

Redresorul cu aceasta capacitate se poate folosi ca sursa de alimentare chiar si fara baterie,
in siguranta, pentru sarcini DC 
 

DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.