Compact Ni-Cd - Solutia compacta pentru aplicatii stationare

Compact, livrand energie de inalta performanta intr-un design compact, fara intretinere

Compact oferă o fiabilitate excepțională pentru a oferi siguranta împotriva întreruperilor neașteptate pentru instalațiile industriale în care continuitatea și fiabilitatea surselor de alimentare sunt un factor absolut critic, cum ar fi explorarea și producția de petrol și gaze, utilități și fabrici de producție. Compact este potrivit în special pentru locații îndepărtate și/ sau descentralizate în care timpul de călătorie și accesul restricționat necesită un regim de întreținere optimizat și performanță garantată pentru a asigura calitatea serviciului.

Aplicațiile tipice Compact includ asigurarea sistemelor vitale de control și instrumentare
în instalațiile de petrol și gaze onshore și offshore, comunicații la bord, navigație și iluminare de urgență pe nave și ecrane LCD mobile pentru concerte și jocuri sportive.

Compact este, de asemenea, ideal pentru aplicații de semnalizare feroviară și infrastructură, pentru semnale de cale ferată, comutatoare, semnale de control și bariere de trecere și alte echipamente - atât pentru a garanta siguranța publică, cât și pentru a asigura controlul eficient al trenurilor, al sigurantei traficului si diferitelor traversari de autostradă.

Constructie compacta robusta

Construcția compactă robustă Ni-Cd și electrolitul special asigură fiabilitate foarte ridicata, o durată de viață lungă și comportament predictibil. Bateria Compact are o construcție Ni-Cd proiectată pentru o durată de viață de peste 20 de ani la + 25°C (+ 77°F). Ca orice altă baterie, funcționarea la temperaturi ridicate îi va reduce speranța de viață. Spre comparație, la + 35°C (+ 95°F), reducerea duratei de viață pentru o baterie Ni-Cd este de 20%, în timp ce pentru o baterie plumb-acid ajunge la 50%.

Compact, solutia durabila de baterie

Compact este proiectat pentru un impact minim asupra mediului pe parcursul întregului său ciclu de viață, de la fabricație până la exploatare și reciclare la sfârșitul vieții.

• Compact procesele de productie sunt concepute pentru a minimiza consumul de energie din amonte
• In utilizare, Compact contribuie la o reducere semnificativă a consumului de energie pe toată durata de viață
• Incarcarea foarte eficienta reduce consumul de energie periferică, inclusiv aerul condiționat pentru asigurarea temperaturii cabinetului
• Designul avansat reduce impactul asupra mediului al procesării deșeurilor

Compact, perfect adaptat pentru instalarea bateriilor în spații înguste

Bateria compactă Ni-Cd furnizează o combinație ideală între performanță energetică ridicată, fiabilitate și durată lungă de viață într-un design nou, modular și compact. Acest design nu necesită întreținere și asigură cel mai mic Cost Total de Proprietate (TCO) posibil. Datorită densității sale remarcabile de energie, de până la 100 Wh/l, Compact este înlocuitorul perfect al bateriilor VRLA în aplicațiile de rezervă staționare unde spațiul este limitat. De asemenea, Compact reduce greutatea bateriei cu 30% în aceeași cantitate de spațiu.

Backup-ul cu performanță sigură este garantat chiar și în condiții de temperaturi extreme.

  • Compact oferă combinația ideală de fiabilitate, performanță și durată lungă de viață pe o gamă largă de temperaturi de funcționare. Utilizează o construcție robustă bazat pe electrochimie Ni-Cd unică cu performante ridicate
  • Elimină coroziunea, riscul de moarte subita și riscurile termice asociate cu bateriile VRLA
  • Combină performanța superioară cu eficiență ridicată de încărcare
  • Funcționează la temperaturi de la - 20°C până la + 50°C (-4°F până la + 122°F) și tolerează - 50°C până la + 70°C (-58°F până la + 158°F) pentru perioade scurte
DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.