Industrial UPS System

Solutie completa de alimentare cu protectie maxima

Sistemul este format din redresor / incarcator, invertor, bypass static, bypass de intretinere, transformator de izolatie redresor, transformator de izolatie, invertor, transformator de izolatie linie de bypass, stabilizator de linie automat, distributie DC, distributie AC, control si monitorizare.

Iesirea CA a invertorului este conectata la sarcina critica, bateria de stocare este conectata intre intrarea invertorului si iesirea redresorului / incarcator printr-un MCB de izolatie a bateriei.

Puterea normala de intrare CA este conectata la redresor; circuitul de bypass preia, de asemenea, energie de la aceeasi sursa de alimentare pentru a furniza energie pentru sarcina critica in timpul functionarii bypass atunci cand sistemul este in modul de intretinere.

Constructie compacta robusta

UPS-urile industriale sunt solutii de alimentare adaptate complet la medii dificile, special concepute pentru a asigura protectia sarcinilor critice in aplicatii industriale caracterizate de fluctuatii ale parametrilor energiei furnizate de reteaua de alimentare, care pot afecta echipamentele sensibile. Aceste sisteme UPS industriale sunt extrem de flexibile si personalizabile, fiind proiectate pentru a fi integrate in mod activ intre sursa de alimentare, sursa de bypass si sarcina critica. Invertorul furnizeaza o tensiune si frecventa alternativa stabilizate, in timp ce redresorul furnizeaza tensiune si curent continuu pentru incarcarea bateriei, asigurand disponibilitatea continua fara intreruperi. Procesul de conversie a puterii izoleaza sarcina critica de perturbatiile normale ale retelei si izoleaza reteaua de armonicile reflectate induse de sarcina, care afecteaza alte sarcini conectate la alimentarea retelei de intrare.

Redresorul transforma puterea CA in CC pentru a incarca bateriile fara intretinere cu plumb acid sau nichel-cadmiu; furnizeaza, de asemenea, CC necesar pentru capacitatea nominala continua a invertorului.

Modulele semiconductoare IGBT sunt utilizate in invertorul PWM, iar logica de control creeaza forma de unda de iesire sinusoidala pura, cu un continut armonic foarte scazut. Modulele semiconductoare tiristoare sunt, de asemenea, utilizate in redresor pentru o functionare fiabila.

Moduri de operare ale UPS industriale

functionare normala

Redresorul cu transformator de izolație de intrare convertește puterea normală de intrare CA la CC pentru invertor și sarcinile CC, precum și pentru încărcarea grupului de baterii.

Invertorul este sincronizat cu rețeaua, cu condiția ca acesta să se încadreze în toleranțele permise de logica. Invertorul își livrează frecvența și tensiunea, strâns reglate cu transformatorul de izolație de pe ieșire, prin comutatorul static, către sarcină.

Atunci când frecvența și tensiunea de referință sunt în afara limitelor permise, invertorul se va "decupla" de la rețea și va funcționa liber folosind oscilatorul său intern pentru a asigura o putere cu stabilitate ridicată pentru alimentarea sarcinii.

Lipsa retea

In cazul unei intreruperi de alimentare, invertorul va functiona liber folosind oscilatorul sau intern, iar sarcinile de curent continuu vor functiona din baterie pana cand se atinge pragul scazut de tensiune a bateriei sau este restabilita puterea de intrare a redresorului.

Cand alimentarea curenta de intrare a redresorului este restabilita, redresorul reia furnizarea de curent continuu pentru invertor, sarcina de curent continuu si va reincarca simultan bateria.

Sarcina critica de tensiune alternativa conectata la invertor nu va fi perturbata in timpul pierderii si restabilirii puterii de intrare AC care alimenteaza UPS-ul.

functionare pe bypass

Invertorul este prevazut cu un circuit care poate detecta suprasarcina tranzitorie, suprasarcina sustinuta si scurtcircuite.

Circuitul de detectare initiaza „limita de curent”, ceea ce comanda comutatorului static sa transfere sarcina critica pe linia de by-pass fara intrerupere, pentru securitatea sarcinii.

Exista si un transformator de izolatie cu stabilizare de linie automata.

Deci, linia de bypass este, de asemenea, o sursa de energie de calitate pentru sarcina de curent alternativ.

aplicatii

Sistemele UPS industriale sunt proiectate in primul rand pentru a indeplini cerintele urmatoarelor aplicatii:
• Extractie petrol si gaze,
• Petrochimie,
• Chimie,
• Energie si statii electrice
• Unitati de productie
• Aplicatii offshore
• Unitati control magistrale transport
• Aeroport, avionica si aerodromuri
• Cai ferate si metrou
• Spitale si aplicatii medicale
• Sisteme de alarma si securitate
• Aplicatii militare

DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.