BATER Range OPzS Optima 2021 11

Bateriile din gama OPzS Optima au cele mai inalte standarde de fiabilitate si au fost utilizate in toate aplicatiile critice de stand-by.

Pe langa durata de viata lunga in functionarea, gama OPzS Optima ofera si un numar mare de cicluri incarcare-descarcare. Bateriile noastre au o capacitate crescuta in comparatie cu cerintele standardului DIN.

Datorita fiabilitatii ridicate, principalele domenii de utilizare sunt echipamentele de telecomunicatii, centralele si distributia energiei electrice, aeroporturi, cai ferate, sisteme de control, iluminat de urgenta, UPS cu autonomii ridicate.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

DATE TEHNICE

STANDARDE

 • placa pozitiva – placa pozitiva tubulara este formata

din mai multe coloane de plumb care sunt unite intre ele prin rama superiora. Coloanele sunt turnate sub presiune. Aceste coloane de plumb sunt echipate cu discuri concentrice mici si  sunt acoperite cu tuburi permeabile la acid. Intre coloanele de plumb si tuburi se afla materialul pozitiv activ. Tuburile sunt umplute in camp umed. Un aliaj special de plumb este folosit pentru placa pozitiva, avand un continut de Sb de 1,7%.

 • placa negativa – sub forma de grila de plumb cu material activ pastat. Acestea sunt turnate sub presiune. Un aliaj special de plumb este folosit pentru grila negativa, avand o proportie de  Sb de 1,7%. Placile negative sunt impachetate prin metoda “Sireg”, astfel prevenind pierderea de masa activa. 
 • separatoare – Caramic, polietilena, rezistenta scazuta, rezistenta ridicata la coroziune, material microporos
 • carcasa – realizata din material plastic transparent tip SAN,
 • capac – realizat din ABS gri, etans, pentru asigurarea rezistentei la scurgeri in zona bornelor. Capacul si carcasa sunt lipite si asigurand protectie pentru scaparile de gaz sau pentru scurgerea electrolitului,
 • terminale – sunt realizate din aliaj de plumb rezistent la coroziune, cu alama, proiectate pentru a oferi conductivitate electrica maxima,
 • etansare terminale – garnitura din plastic, cu etansator special
 • conector – cupru masiv, complet izolat, cu surub izolat, cu gaura de masurare,
 • dop de recombinare standard RecPlug1
 • eliminarea necesitatii reumplerii cu apa distilata,
 • siguranta sporita in utilizare a celulelor cu electrolit lichid (gazele si compusii chimici degajati nu sunt eliberati in mediu),
 • limitarea ventilatiei, incaperile bateriei prevazute cu celule cu dopuri de recombinare au cerinte mai mici de ventilatie.
 • electrolit –  acid sulfuric cu densitate de 1,24kg/dm3

la +20°C/nivel maxim/celula complet incarcata.

Influenta temperaturii ambientale asupra duratei de viata a bateriilor OPzS

STELAJE BATERII

Bater produce toate tipurile de stelaje, rezistente la coroziune pentru bateriile OPzS Optima. Standurile sunt realizate din profil patrat si acoperite cu polietilena prin fluidizare. Proiectam in conformitate cu documentatia clientului sau realizam propriul proiect individual, in functie de dimensiunea incaperii tinta.

CONSTRUCTIE

DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.