redresoare si incarcatoare de baterii

Incarcatorul de baterie PMI in tehnologie cu tiristoare/controlat IGBT, complet digital, redresor static AC/DC cu caracteristica tensiune constanta / curent constant.

Izolarea galvanica este realizata prin transformator pe intrare. Incarcatorul de baterie este gata pentru Scada prin relee de alarma cu contacte libere de potential si caracteristici de comunicatie (protocol Modbus; port RS-485 sau TCP/IP).

Incarcatoarele PMI pentru baterii sunt utilizate pe scara larga in diferite industrii, cum ar fi generarea de energie, distributia de energie, sisteme de transmitere a puterii, productie, transport, minerit, petrol si gaz, cu diferite utilizari precum alarme, control, semnal si alimentarea intrerupatoarelor de curent continuu in centrale electrice, substatii, dispozitive de comutare, cai ferate si centrale offshore.

SPECIFICATII STANDARD

PANOU DE CONTROL

Panoul de control al incarcatorului de baterie este usor de utilizat si este compus din ecran LCD, indicatii LED, diagrama MIMIC si butoane. Scoaterea panoului de control din cauza unei defectiuni sau a oricarei disfunctionalitati a panoului de control, nu opreste functionarea incarcatorului bateriei.
Alimentarea panoului de control este redundanta. In cazul unei intreruperi a tensiunii de intrare AC, panoul de control al incarcatorului bateriei (ecran LCD, indicatii LED, diagrama MIMIC) continua sa functioneze. In cazul unei pierderi de alimentare totala, se pastreaza memoria setarilor si, pana la restaurarea sursei de alimentare, incarcatorul bateriei continua sa functioneze pe baza parametrilor ajustati anterior.
DESCOPERĂ PRIN NOI O LUME A SURSELOR AUTONOME DE ENERGIE!

De ce sa lucrezi cu noi?

Servicii complete

Oferim consultanta, montaj, mentenanta si service, totul la cerere

Produse diversificate:

Oferim o gama larga de baterii si surse de energie.

Parteneriate globale:

Colaboram cu producatori de marca din Europa, SUA si Extremul Orient.

Asistență tehnică:

Oferim suport tehnic, garantie si post-garantie.

Fiabilitate ridicata

Dovedita prin rata scazuta de defect pe durata de viata proiectata – clasa “long life”

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legatura cu noi pentru a detalia care sunt produsele de care ai nevoie.