Despre companie

Rolinex Prod-Serv S.R.L., înființată în 1996, este bine cunoscut în domeniul acumulatoarelor industriale și surselor autonome de energie electrică.
Cu o gama diversificata de produse - baterii si acumulatoare pentru toate aplicatiile, redresoare / incarcatoare, invertoare, stabilizatoare, surse UPS, grupuri electrogene.

Va propunem soluții adaptate la orice aplicatie, conform cu cerintele clientului.
Suntem recunoscuti prin promptitudine, profesionalism și furnizare de produse de inalta calitate, raspunzand astfel celor mai exigente pretentii. Fiabilitatea acumulatorilor furnizati de noi, cu o rata de defect de sub 0,1% si chiar de sub 0,01% la marca Powersonic, confera siguranta sistemelor utilizatoare de baterii electrice.

Rolinex ofera nu doar produse, ci și consultanta, solutii la cheie si un service de nivel superior, prin tehnicienii si inginerii sai, cu lunga experienta in domeniu. 

1996

Anul infiintarii

1997 -1998

Promovare pe piata cu produse de la furnizori interni

1999 - 2000

Agrementare de importator si distribuitor unic in Romania : POWER Batteries – USA / UK, C&D Technolgies - UK, Ritar Corporation - China

2001 - 2004

Furnizor echipamente de curent continuu pentru clienti mari: Regionala CFR Brasov, Regionala CFR Iasi, ROMATSA, DAEWOO Automobile Craiova, Metrorex, Hidroelectrica – Buzau, Curtea de Arges, Iasi (un total de 48 hidrocentrale)

2005 - 2006

Dezvoltarea gamei de produse cu Grupuri electrogene si UPS ; Certificare ISO9001 ; Inregistrare la ANPM pentru productie si import de Baterii stationare

2007 - 2012

Portofoliul de clienti depaseste cifra 80, din care 25 sunt client mari din domeniul energetic: Hidro – Termo, Transport si Distributie a Energiei, METRO Cash & Carry, Media Pro, spitale, televiziuni, companii internationale de constructii

2013 - 2018

Agrementare furnizori noi de brand: Mastervolt – Olanda; SAFT – Germania; ZIGOR - Spania

2019 - Prezent

Activitate de import, furnizare, montaj si service pe gama de produse, pe un portofoliu de peste 75 de client din domeniile industrial, medical, domestic specializat.

De ce sa cumperi de la noi?

Alegerea furnizorului potrivit pentru solutiile de energie poate fi o decizie importanta pentru succesul afacerii dumneavoastra. La Rolinex, ne dedicam oferirii nu doar a produselor, ci a solutiilor complete care aduc valoare adaugata partenerilor nostri. Iata patru motive esentiale pentru care Rolinex ar trebui sa fie alegerea dumneavoastra:
Diversitatea si Calitatea Produselor

La Rolinex, oferim o gama larga de produse de inalta calitate, de la baterii si acumulatoare pentru toate aplicatiile, la redresoare, incarcatoare, invertoare, stabilizatoare, surse UPS si grupuri electrogene. Selectarea riguroasa a produselor noastre asigura performanta si fiabilitate, indeplinind cele mai inalte standarde internationale.

Expertiza si Consultanta Personalizata

Echipa noastra de specialisti cu experienta bogata in domeniu este dedicata sa va ofere solutii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastra. Prin consultanta tehnica de specialitate, ne asiguram ca fiecare recomandare este optima pentru cerintele si obiectivele dumneavoastra, ajutandu-va sa luati decizii informate.

Servicii Complete de Instalare, Punere in Functiune si Mentenanta

Oferim un pachet complet de servicii care acopera intregul ciclu de viata al produselor noastre, de la instalarea si punerea in functiune, pana la mentenanta si service. Aceasta abordare "la cheie" asigura ca solutiile de energie sunt optimizate pentru performanta maxima si durabilitate pe termen lung, reducand necesitatea interventiilor costisitoare si minimizand intreruperile operationale.

Fiabilitate si Suport Post-Vanzare

Ne mandrim cu o rata extrem de scazuta a defectelor in produsele noastre, demonstrand angajamentul nostru pentru calitate si fiabilitate. Suportul nostru post-vanzare, inclusiv mentenanta si service-ul, asigura ca sistemele dumneavoastra de energie continua sa functioneze la parametrii optimi, maximizand astfel eficienta investitiei in solutiile propuse de noi.

Ullamcorper metus semper a a libero luctus sociosqu est lobortis ligula parturient nisl suspendisse fringilla adipiscing curabitur a parturient varius mus habitant www.ipsum.com vitae felis turpis.

MISIUNE

La Rolinex, misiunea noastra este de a energiza lumea intr-un mod sustenabil, oferind solutii de energie de inalta calitate si fiabile. Ne angajam sa imbunatatim continuu tehnologiile si serviciile noastre pentru a raspunde nevoilor in evolutie ale clientilor nostri, asigurandu-le accesul la produse inovatoare si eficiente din punct de vedere energetic

VIZIUNE

Viziunea Rolinex este de a fi liderul recunoscut in domeniul solutiilor de energie, inspirand o lume mai verde si mai conectata. Ne propunem sa conducem prin inovatie, sustenabilitate si fiabilitate, transformand provocarile energetice ale viitorului in oportunitati pentru clientii nostri

VALORI

Suntem ferm angajati in a ne desfasura afacerile cu cea mai mare integritate si transparenta, construind relatii de incredere cu clientii, partenerii si angajatii nostri. Ascultam si intelegem nevoile clientilor nostri, angajandu-ne sa oferim servicii si solutii personalizate care aduc valoare adaugata si contribuie la succesul lor pe termen lung

Angajamentul nostru pentru succesul clientilor nostri

La Rolinex, succesul clientilor nostru este succesul nostru. Angajamentul nostru fata de calitate, inovatie si suportul clientului sta la baza fiecarei decizii si actiuni pe care le intreprindem. Alegand Rolinex, alegeti un partener de incredere, care va pune nevoile pe primul loc si se angajeaza sa ofere solutii de energie eficiente, fiabile si durabile.

+60
ARII DE EXPERTIZA
1.000 +
PRODUSE DISPONIBILE
15+
ANI EXPERIENTA
+120
CLIENTI MULTUMITI

CERTIFICARI SI CONFORMITATE

There are many variations of passages of lorem ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of lorem ipsum, you need to be sure there isn't anything.

CERTIFICATUL DEMO
CERTIFICATUL DEMO
CERTIFICATUL DEMO
CERTIFICATUL DEMO

Avem abilitatea de a distribui calitatea

Ia acum legătura cu noi!